Varovanje osebnih podatkov

V podjetju Lampič d.o.o. Ljubljana  spoštujemo vašo zasebnost, zato vaših osebnih podatkov, potrebnih za potrebe poslovanja e-trgovine, ne bomo uporabili v noben drug namen. Vaše podatke tudi skrbno varujemo, tako da do njih nima dostopa nobena tretja oseba.

Upravitelj spletne trgovine www.lampic.si podjetje LAMPIČ d.o.o. Ljubljana, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja e-trgovine zbira naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek
  • naslov in kraj bivanja
  • naslov elektronske pošte
  • uporabniško ime
  • geslo

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo. Vsi omenjeni podatki, so na strežniku lampic.si shranjeni trajno.Upravitelj spletne trgovine Lampic.si ., podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. DOOR to DOOR) bo zaupal le uporabnikove podatke, potrebne za uspešno dostavo.

Piškotki (Cookies)

Spletna stran www.lampic.si vsebuje t. i. piškotke (Cookies) zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja strani.

Družba Lampič  d.o.o. ne zbira nobenih osebnih podatkov o obiskovalcih spletne strani. Za namene statistike si družba pridržuje zgolj pravico pridobivanja tistih podatkov obiskovalcev spletne strani, iz katerih ne izhajajo individualne lastnosti posameznika, predvsem pa ne pridobiva IP naslova obiskovalcev. Kakršnokoli spremembo upravljanja spletne strani bomo objavili na tem mestu. Strežnik, na katerem se nahaja ta spletna stran, se nahaja na Jesenicah  in je ustrezno zavarovan.